Musikalsk teambuilding er en event, der styrker jeres team!

En team event med Stomp er et musikalsk teambuilding arrangement, henvendt til firmaer, der ønsker at stimulere arbejdsfællesskabet på en sjov og utraditionel måde.

Stomp Along er specialiseret i at arrangere musikalsk teambuilding, der ryster deltagerne sammen på en overraskende, udfordrende og underholdende måde – uden risiko for liv eller lemmer.

Musikalske team events med entusiasme og team spirit

Når jeres medarbejdere optræder i deres helt egen stomp event, så sker det med simple midler og stor kreativitet. Vi hjælper medarbejderne til at anvende redskaber fra hverdagen som koste, spande, regnvandstønder og meget andet. På forbløffende kort tid bliver alle redskaberne anvendt som instrumenter og dansepartnere til swingende stomp musik.

Processen bringer deltagernes X-faktor i spil, og teambuildingen kulminerer i et intenst live show, der sætter fokus på motivation, entusiasme og holdånd.

Tilpasset musikalsk teambuilding

Stomp Along er specialist i musikalske team events, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Jeres ønsker og behov danner udgangspunkt for tilrettelæggelsen af teambuilding arrangementet.

Stomp kan bruges i alle events, og er en fælles aktivitet, hvor alle kan være med, og som samler gruppen. Samtidig er Stomp team events meget relevante for langt de fleste faglige agendaer – det handler nemlig om samarbejde.

En musikalsk teambuilding med Stomp Along bruger almindelige rekvisitter fra hverdagen til at skabe musik med overraskende lyde, rytmer og bevægelser. Deltagerne frigøres og mærker deres potentiale – det uventede ved en stomp event, bringer dem ud af kontekst og åbner op for kreativiteten og energien.

Få et uforpligtende tilbud på en musikalsk teambuilding med Stomp Along

Stomp Along tilbyder en række koncepter for musikalsk teambuilding og team events, der hver især matcher forskellige virksomhedskulturer, og hvor alle kan deltage. Vores tilbud tager altid afsæt i de aktuelle ønsker og behov. Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på jeres næste musikalske team event så ring til Per på 40 92 37 88. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.