• BESØG VORES NYE SIDE LIV ALONG

  NEXT LEVEL TEAMBUILDING

Firmaevents der skaber entusiasme og motivation

Feel Good oplevelse, som stimulerer arbejdsfællesskabet

Hos Stomp Along har vi specialiseret os i at afholde firmaevents i hele landet, hvor deltagerne bliver rystet sammen på en udfordrende, underholdende og overraskende måde.

Alle deltagere opnår en “Feel Good-oplevelse” gennem arrangementet – lige fra den administrerende direktør og til alle medarbejderne, som bidrager til firmaets indtjening, drift og sammenhængskraft.

Den oplevelse, vi skaber med ”Feel Good”, er målrettet virksomheder, der ønsker et arrangement for deres medarbejdere, hvor alle kan være med uden at risikere liv eller lemmer. Vi har allerede afholdt et hav af events i hele landet. Derfor tør vi godt garantere, at selv de mest skeptiske efter ganske få minutter løsner op.

Feel Good” med Stomp Along er en fælles aktivitet, som kan bruges i alle sammenhænge. Det er et firmaevent, som samler gruppen. At Stomp samtidig er meget relevant for de fleste faglige agendaer, er kun en ekstra sidegevinst. Stomp handler nemlig primært om samarbejde.

Tilpassede firmaevents & firmafester

Hos Stomp Along er vores speciale firmaevents, som er tilpasset den enkelte virksomhed. Når vi planlægger firmaevents eller firmafester, tager vi udgangspunkt i jeres ønsker, behov og kultur.

Vi er ganske fleksible, både når det kommer til antallet af deltagere i arrangementet samt til varighed og medarbejderinvolvering. Gennem årene har vi både afholdt ”Feel Good” for virksomheder med 10 ansatte, samtidig med at vi har erfaring med at underholde adskillige tusinde ved store firmaevents.

Afhængigt af, hvilken slags firmaevent I ønsker, kan vi komme med forslag fra få minutters deltagelse til programmer med op til 2 timers varighed. Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi skal sammensætte underholdningen, så den på bedst mulig vis støtter op omkring jeres firmaevent.

Uforpligtende tilbud på et Stomp firmaevent

Vi tilbyder et bredt udvalg af koncepter i forbindelse med firmaevents og firmafester. Vores koncepter er udviklet til at matche forskellige firmakulturer. Uanset baggrund og fysik kan alle deltage på lige fod.

Stomp kan bruges i alle events. Det er en fælles aktivitet, hvor alle kan være med. På den måde kan Stomp være med til at samle gruppen. Da Stomp handler om samarbejde, er vores team events også relevante for langt de fleste faglige agendaer.

Et musikalsk firmaevent med Stomp Along bruger almindelige rekvisitter fra hverdagen til at skabe musik med overraskende lyde, rytmer og bevægelser. Gennem eventet frigøres deltagerne, og de mærker deres potentiale. Deltagerne bringes ud af deres kontekst gennem Stomp eventets uventede elementer, hvilket åbner op for kreativiteten og energien.

Få et uforpligtende tilbud på et af vores produkter

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med et tilbud inden for få dage

  • En rigtig god dag, skudt godt i gang af dig!

   Alle er enige om, at det var et forrygende stomp-arrangement, du formåede at stable på benene på det kolde loft. Enigheden går også på, at din anerkendende pædagogik er så gennemført, at vi hver især ikke kunne andet end at føle os godt tilpas. Det skal du have tak for!

   Ella Jacobsen, Læsekonsulent, Assens Kommune
  • Tusind tak for STOMP ALONG eventen!

   Tak for en meget engageret og inspirerende oplevelse, som virkelig fik vores globale marketing team til at svinge i takt. Det er væltet ind med positive evalueringsskemaer for aftenen!

   Henning Carlsen, Marketing Director, LEGO
  • Folk var meget begejstrede!

   Og STOMP ALONG var også en stor succes, trods en del skepsis. Per var virkelig god til at få alle med, og jeg synes, de gik til den. Det gav en god stemning og lidt motion inden aftensmaden.

   En tilfreds kunde hos vores samarbejdspartner, DGI Byen i København
  • Det var helt fantastisk!

   Der er kommet mange positive tilbagemeldinger, og vi fik en super energi til resten af aftenens aktiviteter. Michael var rigtig god til at få os alle med. Det levede til fulde op til vores forventninger.

   Michael Reimer, Fysioterapeut, Hillerød Kommune
  • Meget stor tak for sidst!

   Det var en kæmpe succes, og du og Michael var top proff. Og inspirerende!!! Vi har kun fået god, endog meget begejstret feedback. Og alle har spredt det rygte herude, at I kan anbefales!

   Camilla Bentzen, Nokia Denmark
  • Dit arrangement var ubetinget en succes!

   Alle har kun omtalt det som sjovt, anderledes (på en positiv måde), vejen til et godt grin og en fælles oplevelse, som blev vendt under den efterfølgende middag. Du kan derfor skrive endnu et tilfreds firma på dit resumé :0) Mange tak for dit smittende engagement.

   Henriette Terp Schnegelsberg, Receptionist/secretary, Leica Geosystems DK
  • Vi var rigtig glade for arrangementet i går!

   Mange er kommet med positive bemærkninger! Det var fedt at se folk slippe tøjlerne lidt, og give den gas!

   Stine Lorenzen, HR Assistant, Alumeco A/S
  • Kan stadig mærke rytmen og fornemmelsen af samhørighed!

   Tusind tak for i fredags, det var super sjovt og fornøjeligt. Du var rigtig god til at motivere og være medlevende. Resten af aftenen forløb også rigtig godt. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på Stomp forløbet.

   Tanja Myrup, Assistent, Social- og Sundhedsskolen Svendborg
  • En rigtig dejlig afslutning på dagen!

   Dejlig afslutning på vores fælles/faglige dag i afdelingen – og vi har kun fået positiv feedback fra vores kollegaer.

   Jane Rabek Sørensen, Jurist, Jyske Bank
  • Tak for en rigtig god, sjov og inspirerende oplevelse!

   Michael er en meget dygtig og ”smittende” instruktør – stor ros herfra! En helt igennem positiv oplevelse.

   Bettina Brask Cramer, Patent Information Specialist/Patent Administrator, Inspicos A/S
  • Tusinde tak for en super event!

   Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger – for det var bare for sjovt! Det var lige det, vi havde brug for på det tidspunkt, og rytmen hænger jo ved Jeg håber virkelig at kunne gøre brug af dine talenter en anden god gang.

   Ulrikke Rothe, Telia Sonera
  • Vi var meget tilfredse!

   Der var stor begejstring for dit indslag. Jeg blev mødt af Go’dav, dav, dav mandag morgen – så noget har endda formået at hænge ved så længe.

   Lene Fly, Salgskoordinator, ARC Quality Foods
  • Det var et rigtig godt og morsomt indslag!

   Super godt indslag i vores meget faglige dag, og stemningen var da også høj og mere energifyldt, da vi vendte tilbage til mødelokalet (super, at vi kunne være ude). Flere af deltagerne har spurgt mig om et link til din hjemmeside, så det var absolut en succes, og vores forventninger blev til fulde indfriet.

   Karin Rosenkrands, Biopharm QA T&P, Novo Nordisk A/S
  • Alle forventninger blev til fulde opfyldt!

   Selv de mest skeptiske overfor ”den slags” blev hængende og deltog og trods begyndende aftenkulde, var der stort engagement (– men man kunne heller ikke andet med dit smittende humør og danseglæde). Vi fik også lært et nyt begreb, som blev brugt dagen efter: ”hænderne op og smil – det er sådan, man sælger billetter” – det gælder helt klart også andre steder end i stomp.

   Anita Hjørringgaard, Miljøtekniker, Region Syddanmark