Firmaevents der skaber entusiasme og motivation

Feel Good oplevelse, som stimulerer arbejdsfællesskabet

Hos Stomp Along har vi specialiseret os i at afholde firmaevents i hele landet, hvor deltagerne bliver rystet sammen på en udfordrende, underholdende og overraskende måde. Alle deltagere opnår en “Feel Good-oplevelse” gennem arrangementet – lige fra den administrerende direktør og til alle medarbejderne, som bidrager til firmaets indtjening, drift og sammenhængskraft.

Den oplevelse, vi skaber med ”Feel Good”, er målrettet virksomheder, der ønsker et arrangement for deres medarbejdere, hvor alle kan være med uden at risikere liv eller lemmer. Vi har allerede afholdt et hav af events i hele landet. Derfor tør vi godt garantere, at selv de mest skeptiske efter ganske få minutter løsner op.

Feel Good” med Stomp Along er en fælles aktivitet, som kan bruges i alle sammenhænge. Det er et firmaevent, som samler gruppen. At Stomp samtidig er meget relevant for de fleste faglige agendaer, er kun en ekstra sidegevinst. Stomp handler nemlig primært om samarbejde.

Tilpassede firmaevents & firmafester

Hos Stomp Along er vores speciale firmaevents, som er tilpasset den enkelte virksomhed. Når vi planlægger firmaevents eller firmafester, tager vi udgangspunkt i jeres ønsker, behov og kultur.

Vi er ganske fleksible, både når det kommer til antallet af deltagere i arrangementet samt til varighed og medarbejderinvolvering. Gennem årene har vi både afholdt ”Feel Good” for virksomheder med 10 ansatte, samtidig med at vi har erfaring med at underholde adskillige tusinde ved store firmaevents.

Afhængigt af, hvilken slags firmaevent I ønsker, kan vi komme med forslag fra få minutters deltagelse til programmer med op til 2 timers varighed. Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi skal sammensætte underholdningen, så den på bedst mulig vis støtter op omkring jeres firmaevent.

kontakt-os-4

Skal vi arrangere jeres næste firmaevent?

Firmaevents med entusiasme, holdånd og motivation

Hos Stomp Along er vi specialister i musikalske team events, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Jeres ønsker og behov danner udgangspunkt for tilrettelæggelsen af firmaeventen.

Når medarbejdere fra jeres virksomhed skaber deres helt eget Stomp show, er det med stor kreativitet og simple midler. Hverdagen bidrager med redskaber som spande, koste, aviser, gryder og lignende, der alle forvandles til dansepartnere og swingende musikinstrumenter. Efter aftale med jer, kan vi medbringe alle rekvisitter.

Deltagerne løsner hurtigt op for hæmningerne, når de bliver guidet af vores professionelle crew. Vi er sikre på, at alle vil slås sig løs og give den max gas til eventet. Hele firmaeventet kulminerer i et intenst live show, hvor der er fuld fokus på holdånd, motivation og entusiasme. Vi oplever ofte, at den smittende glæde efterfølgende har en positiv effekt på firmakulturen.

Uforpligtende tilbud på et Stomp firmaevent

Vi tilbyder et bredt udvalg af koncepter i forbindelse med firmaevents og firmafester. Vores koncepter er udviklet til at matche forskellige firmakulturer. Uanset baggrund og fysik kan alle deltage på lige fod.

Stomp kan bruges i alle events. Det er en fælles aktivitet, hvor alle kan være med. På den måde kan Stomp være med til at samle gruppen. Da Stomp handler om samarbejde, er vores team events også relevante for langt de fleste faglige agendaer.

Et musikalsk firmaevent med Stomp Along bruger almindelige rekvisitter fra hverdagen til at skabe musik med overraskende lyde, rytmer og bevægelser. Gennem eventet frigøres deltagerne, og de mærker deres potentiale. Deltagerne bringes ud af deres kontekst gennem Stomp eventets uventede elementer, hvilket åbner op for kreativiteten og energien.