Underholdning til firmafesten

HabenGoods sparker festen i gang

Sæt gang i firmafesten med underholdning i form af et prisvindende Stomp show leveret af HabenGoods – vi sparker døren ind, og får stemningen i top!

HabenGoods er bla. kendt fra Danmark Har Talent 2018 Live Show og arbejder med flere former for show og firmaunderholdning:

  • Stomp Band – slagkraftig scene underholdning
  • Street Stomp – parade med good vibes i gaden
  • Street Stomp – Juleknas – remixed julestemning i gaden
  • TV, on location, og tourné shows

HabenGoods har optrådt for HKH Kronprins Frederik, i Kongerigets Klogeste på DR1, i Brystgalla på TV3, hos en lang række af landets største virksomheder, og på den internationale slagtøjsfestival, BUM Fest Festival, i Slovenien.

Gruppen modtog desuden publikumsprisen for det indslag, som ”overgår for­ventningerne til fantasifuldhed, høj kunstnerisk klasse eller vindende folkelighed” under HCA Festi­vals 2014 i Odense.

HabenGoods har stor erfaring i at matche mange forskellige anledninger, hvor der er brug for god firmaunderholdning og et godt grin. Ring på 40 92 37 88 og hør nærmere, vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

HabenGoods – underholdning & show

HabenGoods er en performer gruppe, som formidler den gode stemning. Showene lægger vægt på høj energi og charmerende humor.

Gruppens shows er baseret på et remix af kendte temaer fra store action film og groovy performance. Showene indeholder elementer af visuel komedie og Stomp.

HabenGoods’ shows er en musikalsk iscenesættelse med swingende rytmer og spektakulære gadgets.

habengoods-show-new

HabenGoods oplevelser

En HabenGood´er er ikke helt som alle andre. De er styret af en trang til at lave lyde – hvor som helst, og når som helst.

De har øje for potentialet i alt, hvad de ser omkring sig. Derfor ser de muligheden i at sætte hvad som helst i scene for at skabe skæve oplevelser.

HabenGoods har fyret op under stemningen til et utal af firmafester, arrangementer, kulturbegivenheder, håndboldkampe, cykelløb, TV show og meget mere.

Skal HabenGoods sætte gang i dit arrangement med en forrygende omgang Stomp? Kontakt os for et uforpligtende tilbud på groovy og slagkraftig firmaunderholdning.