Gadget stomp show – det overraskende indslag til festen

Download info her..

Fyr op under firmafesten med et forrygende stomp show! HabenGoods performer i et overraskende og spektakulært sceneshow, der vækker stor begejstring.

Book HabenGoods allerede i dag – vi har stor erfaring med at matche forskellige anledninger, hvor der er brug for underholdning og et godt grin!

Stomp shows med groovy beats og remixed filmmusik

HabenGoods gør skrot til musikalske gadgets med bling effect og shiny performance.
Showet udfolder sig med stor opfindsomhed, når de tre HabenGood´er spiller hinanden ud, med hårdtslående beats og charmerende rytmer.
Oplev kendte heltetemaer fra store action film i unikke fremførelser, på de opfindsomme HabenGoods Gadgets: MorMor Orglet, Stalin Orglet, Helvedsorglet, Septitanken, Street Stomp Cyklen, Indkøbsvognen og mange andre gadgets.

Stomp show med publikumsaktivering

Når HabenGoods folder sig ud på scenen, inviteres publikum med i oplevelsen, med rytmer, klap, sing along og andre lyde, der giver showet det ekstra som gør det nærværende og vedkommende.

Få et gratis tilbud på stomp show

Stomp shows afvikles med tre eller flere performere og varer i 10 – 30 minutter. Der vil være varierende krav til scenefaciliteter, lyd og lys afhængig af opgavens karakter, størrelse og location.

Prisniveauet for et Gadget Stomp Show ligger på 12.000-20.000 kr. inklusiv transport i Danmark. Vi fremsætter dog altid tilbud på hver enkelt opgave – kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi imponerer dine festdeltagere.
Få hele historien om HabenGoods.