Prisvindende Street Stomp cykel show

HabenGoods originale street stomp cykel kommer helt ud til publikum med stor gennemslagskraft.
Det prisvindende show udfolder sig med stor opfindsomhed, når de tre HabenGood´er spiller hinanden og publikum ud, med hårdtslående beats og charmerende rytmer.

Oplev kendte heltefilm temaer i unikke fremførelser, på den originale HabenGoods Street Stomp Cykel i gaden, i selskab med HabenGoods´ rullende skrotinstrumenter:
MorMor Orglet, MorFar Orglet, Djævle Orglet, Septitanken og mange andre originale musikinstrumenter.

Danmark Har Talent, Giro Start og Bryst Galla

I Danmark Har Talent 2018 rullede HabenGoods ind på scenen i to forskellige iscenesættelser af deres Street Stomp Cykel.
Ved HCA Festivals 2014 modtog HabenGoods publikumsprisen “Klods Hans Prisen” for, ligesom I eventyret, at vinde folks hjerter med små midler.
Scenen for et Street Stomp Cykel show er på gaden, når der er en god anledning til at skrue op for underholdningen.

HabenGoods Street Stomp har optrådt ved Giro Start 2012 i Herning og Horsens, Post Danmark rundt i Esbjerg, Støt Brysterne i Odense City og TV3 Bryst Galla 2011, og mange andre steder i hele landet.

Juleknas i gågaden

Remixed julestemning i gaden. Jinglebells og Jul det´Cool i HabenGoods` fortolkninger. Et street show fuld af overraskelser.
Aldrig har kagedåsen lydt så godt…

Få et tilbud på Street Stomp Show

Få en optræden til Byfesten, Open By Night eller cykelløbet, som I sent glemmer. Lad HabenGoods underholde gæsterne i et forrygende stomp show.
Showet udføres af tre performere, og afstemmes efter location.
Vi samarbejder med Showbizz Danmark og står altid klar til at give dig et uforpligtende tilbud på et street stomp show til jeres arrangement.

Få hele historien om HabenGoods og det prisvindende Street Stomp Show.

Stomp_Along_Teambuilding_HabenGoods_Street_Stomp_HCAFestivals_underholdning_Street_Stomp