Mission Possible

Tag action! – og oplev arbejdsfællesskabet på en helt ny måde, i denne Task Force Assignment:
Kloakrør + Smartphones = Soundtrack til Mission Impossible

Mission Possible – musikalsk teamevent til kurser og konferencer

Ethan Hunt alias Tom Cruise og hans team, er udødelige i Mission Impossible filmene. Filmenes musikalske tema er legendarisk og ingen er i tvivl om at spændingen stiger, når trianglen bimler og bastonerne bumler. I dette teamevent bruger vi underholdningsværdien fra filmen, og kombinerer den med vores egen opfindsomhed, når vi bygger instrumenter af kloakrør, stemmer dem med smartphones, og iscenesætter vores egne fortolkninger af action temaet, sammen med kollegerne.

Har du brug for en helt ny samarbejdsøvelse til at skabe fornyelse og sammenhængskraft i jeres personalearrangement, så er Stomp Along – Mission Possible det oplagte valg. Eventet giver plads til at alle kan opleve at være en dele af processen og bidrage til at styrke fællesskabet på en sjov og underholdende måde.

Giv dine kolleger oplevelsen af, at alle spiller en vigtig rolle, uanset om de er action helte eller de mere nørdede typer. Denne mission kræver, at deltagerne bruger deres opfindsomhed, sans for tekniske detaljer, vovemod, eller fornemmelse for human skills, og skaber en generøs musikalsk stemning, hvor alle kan være med.

Mission Possible eventet kan bruges i alle former for personalearrangementer, hvor der er et ønske om at alle er aktive, og hvor teamet oplever at diversiteten er styrken i fælleskabet.

I vil opleve, at det er et teambuilding event, der giver sammenhængskraft både i teamet og i dagens agenda, fordi vi sætter helt almindelige samarbejdsprocesser, som rollefordeling, ansvar, planlægning, ideudveksling og samskabelse i spil uden at tabe det musikalske og kreative momentum. Med andre ord, vi har fokus på at processen både er motiverende, inspirerende og relevant for deltagerne, og gør personalearrangementet til en enestående oplevelse der huskes.

Missionen kan tilrettelægges med et deltagerantal fra 9 – 100. Ring til Per fra Stomp Along allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kommer på Mission Possible sammen med dine kolleger.

 

kontakt-os-4

Effekt og oplevelse

Mission Possible sætter sammenhængskraften på agendaen, både for action heltene og nørderne. Deltagerne skaber deres helt eget Stomp show ved hjælp af kloakrør, smartphones og deres opfindsomhed. Formålet med missionen er at åbne op for kommunikation på tværs af alle deltagere. Vi benytter filmmusikken til at sætte deltagernes indre film i spil med højt humør. Vi oplever hvordan musikken bringer charmerende sider af hinanden frem ”på lærredet” med god stemning. Missionen fuldføres i en fælles task force, hvor koncentrationen kommer på prøve, og hvor tiden står stille.

Programmet

Arrangementet starter med, at deltagerne introduceres for Stomp genren. Deltagerne aktiveres med en nem og morsom ”godaw-rytme”, og oplever hvor let vi kan skabe et intenst øjeblik sammen, hvor vi glemmer tid og sted.

Vi sætter konstruktionen af kloakrør i spil, hvor nogle vælger at tage fat, og andre downloader tuner apps til deres smartphones.

Gruppevis begynder iscenesættelsen af forskellige versioner af musiktemaet fra Mission Impossible filmen. Grupperne performer hver sit act, for hinanden, når alle er klar. Afslutningsvis fuldfører vi den ultimative mission, hvor alle spiller samtidigt, i bestræbelsen på at komme helt i mål. Programmet kan evt. kombineres med et af vores øvrige programmer, (Show Time eller Feel Good) ved behov for et længerevarende program på op til tre timer.

Hele programmet foregår stående. Men der er naturligvis altid respekt for individuelle hensyn. Gennem mere end 1000 afholdte personalearrangementer, er det vores erfaring, at alle vil kunne indgå og bidrage til oplevelsen.

Afvikling af personalearrangement “Mission Possible”

Facts

 • Deltagere: 9 – 100 / Varighed: 30 – 60 min.
 • Instruktører: 1
 • Faciliteter: Fri gulvplads, svarende til deltagerantal
 • Geografi: hele landet
 • Lokale, uden lydgener for øvrige tilstedeværende
 • Fra 50 deltagere: trådløs headset mikrofon 
 • Indendøre/udendøre ved godt vejr
 • Alle kan deltage, med eller uden musikalske forudsætninger
 • Ingen risiko for liv eller lemmer
 • Vi kan medbringe mikrofonudstyr efter nærmere aftale
 • Vi medbringer Stomp udstyr
 • I medbringer jeres smartphones

Research

For at levere en målrettet mission til jeres arrangement, vil vi forinden afholdelsen kontakte jer om oplysninger vedrørende virksomheden og formålet. Vi vil spørge ind til deltagernes profession og indbyrdes relationer. På den måde sikrer vi det bedste udgangspunkt for vores møde med deltagerne.