Playzone workshop med kreativt design af lyd og musik

HabenGoods er bla. kendt fra Danmark Har Talent live show 2018, hvor de optrådte med deres originale instrumenter, bygget af Per Cussion hjemme i “troldmandens værksted”.
Instrumenterne giver nyt liv til kendte musikhits, fordi de faktisk lyder godt, og fordi de toner frem med deres opfindsomme og visuelle gennemslagskraft.
HabenGoods iscenesætter showet og mobilisere deres Man Power, når de går på scenen sammen og underholder.

Der er langt fra en skæv idé hjemme i garagen til Live Show i bedste sendetid på TV2!

Få besøg af Per Cussion og hans krøllede hjerne, som kombinere skrot og pvc rør til lydeffekter og musikinstrumenter i originalt design.
Hør om hans måde at designe HabenGoods´ instrumenter med indbygget humor.
Hør også hvordan HabenGoods mange ideer bliver omsat til gode ideer, og hvordan de arbejder bevidst med FLOW og Kreativ Tænkning for at komme ud til et større publikum.

Inspiration til innovation

Per Cussion har stor erfaring med at møde erhvervslivet på top professionelt niveau, når det handler om at skabe sammenhængskraft i fællesskabet.
I denne workshop få I mulighed for at opleve hvordan sammenhængskraften opstår indefra, når I selv skaber lyd og musik sammen med forskellige materialer og individuelle designs.

Samtidig får I historien om hvordan HabenGoods´ forskellige personligheder spiller en vigtig rolle for, at de kan løfte deres originale ideer til noget større end dem selv – til gavn og værdi for andre.

Book en workshop som inspiration til jeres udviklingsafdeling

Der er altid behov for at finde inspiration i udviklingsafdelingen eller hos alle, der arbejder med at skabe ideer og innovative processer. Her er mulighed for at opleve den skæve af slagsen. En inspiration som er original på en underholdende måde.
Playzone Workshop bookes direkte hos Stomp Along.
Ring eller skriv til Per Cussion og få en snak om hvordan vi kan sammensætte en workshop til jeres behov.

Ønsker I at få besøg af HabenGoods i forbindelse med en Playzone Workshop finder vi også ud af det 😉