Stomp_Along_Teambuilding_Referencer

Vores kunder og deres oplevelser

Siden begyndelsen i 2002, har vi afholdt mere end 1000 team events hos kunder fra mange forskellige brancher over hele landet – fra København til Aalborg. Deltagerne har både været ledere og medarbejdere, sammen og hver for sig, alt efter arrangementernes karakter. Vi bestræber os på at levere stomp, team events og shows, der lever helt op til vores kunders forventninger – hver gang!

Tusind tak for STOMP ALONG eventen!

Tak for en meget engageret og inspirerende oplevelse, som virkelig fik vores globale marketing team til at svinge i takt. Det er væltet ind med positive evalueringsskemaer for aftenen!

Henning Carlsen, Marketing Director, LEGO

En rigtig god dag, skudt godt i gang af dig!

Alle er enige om, at det var et forrygende stomp-arrangement, du formåede at stable på benene på det kolde loft. Enigheden går også på, at din anerkendende pædagogik er så gennemført, at vi hver især ikke kunne andet end at føle os godt tilpas. Det skal du have tak for!

Ella Jacobsen, Læsekonsulent, Assens Kommune

Folk var meget begejstrede!

Og STOMP ALONG var også en stor succes, trods en del skepsis. Per var virkelig god til at få alle med, og jeg synes, de gik til den. Det gav en god stemning og lidt motion inden aftensmaden.

En tilfreds kunde hos vores samarbejdspartner, DGI Byen i København

Det var helt fantastisk!

Der er kommet mange positive tilbagemeldinger, og vi fik en super energi til resten af aftenens aktiviteter. Michael var rigtig god til at få os alle med. Det levede til fulde op til vores forventninger.

Michael Reimer, Fysioterapeut, Hillerød Kommune

Tak for din uhøjtidelige tilgang!

Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, og mange har givet udtryk for, at de gerne ville have tilbragt meget mere tid sammen med dig. Her et lille uddrag fra medarbejdernes evaluering: Sjov og underholdende / Rigtig god dag, også om eftermiddagen med Stomp Along / Stomp var rigtig godt – og Stomp Along var genial! / Stomp, stomp, stomp, det vil jeg have igen. / Jeg synes musik temaet var rigtig sjovt. / Stomp, stomp var kanon Stomp var et godt og motiverende indslag. / Kanon godt underholdningsindslag om eftermiddagen. / Min sjæl den har fundet tryghed hos Odense Idræt, hvor vi sammen slår på spande.

Jette Vestmark Hansen, Odense Idrætspark

Meget stor tak for sidst!

Det var en kæmpe succes, og du og Michael var top proff. Og inspirerende!!! Vi har kun fået god, endog meget begejstret feedback. Og alle har spredt det rygte herude, at I kan anbefales!

Camilla Bentzen, Nokia Denmark

Dit arrangement var ubetinget en succes!

Alle har kun omtalt det som sjovt, anderledes (på en positiv måde), vejen til et godt grin og en fælles oplevelse, som blev vendt under den efterfølgende middag. Du kan derfor skrive endnu et tilfreds firma på dit resumé :0) Mange tak for dit smittende engagement.

Henriette Terp Schnegelsberg, Receptionist/secretary, Leica Geosystems DK

Vi var rigtig glade for arrangementet i går!

Mange er kommet med positive bemærkninger! Det var fedt at se folk slippe tøjlerne lidt, og give den gas!

Stine Lorenzen, HR Assistant, Alumeco A/S

Kan stadig mærke rytmen og fornemmelsen af samhørighed!

Tusind tak for i fredags, det var super sjovt og fornøjeligt. Du var rigtig god til at motivere og være medlevende. Resten af aftenen forløb også rigtig godt. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på Stomp forløbet.

Tanja Myrup, Assistent, Social- og Sundhedsskolen Svendborg

En rigtig dejlig afslutning på dagen!

Dejlig afslutning på vores fælles/faglige dag i afdelingen – og vi har kun fået positiv feedback fra vores kollegaer.

Jane Rabek Sørensen, Jurist, Jyske Bank

Tak for en rigtig god, sjov og inspirerende oplevelse!

Michael er en meget dygtig og ”smittende” instruktør – stor ros herfra! En helt igennem positiv oplevelse.

Bettina Brask Cramer, Patent Information Specialist/Patent Administrator, Inspicos A/S

Tusinde tak for en super event!

Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger – for det var bare for sjovt! Det var lige det, vi havde brug for på det tidspunkt, og rytmen hænger jo ved 🙂 Jeg håber virkelig at kunne gøre brug af dine talenter en anden god gang.

Ulrikke Rothe, Telia Sonera

Vi var meget tilfredse!

Der var stor begejstring for dit indslag. Jeg blev mødt af Go’dav, dav, dav mandag morgen – så noget har endda formået at hænge ved så længe.

Lene Fly, Salgskoordinator, ARC Quality Foods

Det var et rigtig godt og morsomt indslag!

Super godt indslag i vores meget faglige dag, og stemningen var da også høj og mere energifyldt, da vi vendte tilbage til mødelokalet (super, at vi kunne være ude). Flere af deltagerne har spurgt mig om et link til din hjemmeside, så det var absolut en succes, og vores forventninger blev til fulde indfriet.

Karin Rosenkrands, Biopharm QA T&P, Novo Nordisk A/S

Alle forventninger blev til fulde opfyldt!

Selv de mest skeptiske overfor ”den slags” blev hængende og deltog og trods begyndende aftenkulde, var der stort engagement (– men man kunne heller ikke andet med dit smittende humør og danseglæde). Vi fik også lært et nyt begreb, som blev brugt dagen efter: ”hænderne op og smil – det er sådan, man sælger billetter” – det gælder helt klart også andre steder end i stomp.

Anita Hjørringgaard, Miljøtekniker, Region Syddanmark

Det var et super arrangement!

Den bedste ”Showstopper” vi kunne tænke os inden maden…

Mette Lund Petersen, Direktionssekretær, Sahva A/S

Det var et supersjovt indslag!

Lige egnet for alle aldersgrupper. Og selv dem (de ældste), der valgte bare at se på, hyggede sig med det. Du har en smittende form for humor, og en stor charme, som gør dig meget velegnet til sådan et indslag. Sagt i al ubeskedenhed, så er vi ret gode til at arrangere fester! Vores kobberbryllup for 7½ år siden, taler folk stadig om, og efter du var gået, kom nogle af gæsterne hen og sagde, at sådan som vores kobberbryllup havde været, og som den her fest nu var – så var der lagt tårnhøje forventninger til vores sølvbryllup om fem år! Du har sikkert en del af æren for, at folk havde en super fest. Tak for det!

Annette, privat arrangement

Det var en super aften!

Mine kollegaer var helt oppe og køre på den fede måde. Du har en utrolig inspirerende og motiverende måde at undervise på samt et dejligt smittende humør, og ingen er i tvivl om, at du brænder for STOMP. En af kommentarerne jeg fik efter showet var, at det var fedt, du fortalte lidt af historikken omkring STOMP inden vi gik i gang. Så tak for endnu en fantastisk oplevelse, og jeg er sikker på, jeg kan udtale mig på hele CDI’s vegne.

Marianne Vibo Jensen, IT- og Telestyrelsen

Vi er meget tilfredse med Michael og Mortens indsats!

Det kan kræve en vis pædagogisk indføling, at hive musik ud af medarbejderne i et affaldsselskab, men det lykkedes, at få musik ud af skraldet og begejstring hos medarbejderne.

Alis Graversen, AffaldPlus

Tak for dit bidrag til at vi også fik en sjov og mindeværdig aften på seminaret!

Også i dette forum faldt STOMP ALONG og din lige-i-øjet tilgang i rigtig god jord.

Pia Tangsgaard, HR Partner, Danmarks Tekniske Universitet

Vi synes, det fungerede helt fantastisk med jeres arrangement!

Vi har efterfølgende evalueret vores seminar, og der blev udtrykt stor tilfredshed og kæmpe ros til det sociale event. Så du skal have stor tak for dit gode humør og din entusiasme.

Heidi Snedker, Kontorfunktionær/Administrationsafdelingen, LO

Vi hyggede os gevaldigt!

Folk synes det var alle tiders, og at du var dygtig til at få os alle med på diverse rytmer og sjove udfordringer. Så vores forventninger om et anderledes og sjovt indslag blev indfriet til fulde! Med masser af glæde og latter – og soloer.

Anne Dorthe S. Klyhn, Økonom, Dong Energy

Det var bare super godt!

Vores folk var begejstrede. Tak for det. Jeg skal varmt anbefale dig videre (-:

Marianne Sandberg, Jyske Vestkysten

Forventninger indfriet til fulde, en god og sjov oplevelse!

Vores administrerende direktør mente i øvrigt, at det var den bedste team building aktivitet, han har deltaget i – og det er en del. Jeg holder mig ikke tilbage for at anbefale jer til andre…”

Niels Andersson, Økonomidirektør, Volvo Truck Center Danmark