Habengoods

[one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Kick Off stomp show – sæt agendaen i et nyt perspektiv

Fyr op under medarbejderne til jeres Kick Off med et spektakulært Stomp Show. HabenGoods har med stor opfindsomhed formået at nytænke stomp genren, når de spiller kendte film- og rockhits på deres instrumenter af pvc og kloakrør. Genkendelsen af musikken vækker glæde hos alle, når de optræder i et overraskende og forrygende sceneshow.

Bestil HabenGoods til jeres arrangement – vi har mange års erfaring med at tilpasse showet til forskellige anledninger, hvor der er brug for latter og underholdning.[/fusion_text][/one_third][one_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Forrygende optræden – crazy comedy & stomp show

Vores Kick Off stomp show ruller sig ud med stor opfindsomhed og et glimt i øjet, når de tre HabenGood’er går i klinch med kloakrør, hjulkapsler og andet skrammel der larmer på den fede måde.

Under showet oplever I hvordan groovy beats og remixed filmmusik kan forvandle skrot til musikalske gadgets med bling effect og shiny performance.

Kick Off show med publikumsdeltagelse

Når HabenGoods sparker døren ind med en overraskende entré til jeres Kick Off, sætter vi stemningen i spil med vores skrotmusik og inviterer publikum indenfor i oplevelsen med selektiv fornemmelse for hvilken interaktion, der passer til anledningen.

[/fusion_text][/one_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ class=”” id=””][fusion_text]

Få et uforpligtende tilbud på Stomp.

Vi optræder til Kick Offs, hvor som helst og når som helst, med korte, underholdende stomp shows. Showet afvikles med tre performere og varer 5-30 minutter. Alt efter opgavens størrelse, karakter og location vil der være varierende krav til lys, lyd og scenefaciliteter.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Vi står klar til at imponere dine medarbejdere!

Vi samarbejder med Showbizz Danmark, som booker aftalen.
Ring eller skriv til Per Cussion og lad os får en snak om hvordan vi kan matche jeres kick Off arrangement.

Få hele historien om HabenGoods.[/fusion_text][/one_third][two_third last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”dob” id=””][fusion_text]maend[/fusion_text][/two_third][one_third last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”solid” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ class=”sin” id=””][youtube id=”https://www.youtube.com/embed/4Enw2dLQjV0″ width=”600″ height=”360″ autoplay=”no” api_params=”” class=”you”][/youtube][/one_third]

 • En rigtig god dag, skudt godt i gang af dig!

  Alle er enige om, at det var et forrygende stomp-arrangement, du formåede at stable på benene på det kolde loft. Enigheden går også på, at din anerkendende pædagogik er så gennemført, at vi hver især ikke kunne andet end at føle os godt tilpas. Det skal du have tak for!

  Ella Jacobsen, Læsekonsulent, Assens Kommune
 • Tusind tak for STOMP ALONG eventen!

  Tak for en meget engageret og inspirerende oplevelse, som virkelig fik vores globale marketing team til at svinge i takt. Det er væltet ind med positive evalueringsskemaer for aftenen!

  Henning Carlsen, Marketing Director, LEGO
 • Folk var meget begejstrede!

  Og STOMP ALONG var også en stor succes, trods en del skepsis. Per var virkelig god til at få alle med, og jeg synes, de gik til den. Det gav en god stemning og lidt motion inden aftensmaden.

  En tilfreds kunde hos vores samarbejdspartner, DGI Byen i København
 • Det var helt fantastisk!

  Der er kommet mange positive tilbagemeldinger, og vi fik en super energi til resten af aftenens aktiviteter. Michael var rigtig god til at få os alle med. Det levede til fulde op til vores forventninger.

  Michael Reimer, Fysioterapeut, Hillerød Kommune
 • Meget stor tak for sidst!

  Det var en kæmpe succes, og du og Michael var top proff. Og inspirerende!!! Vi har kun fået god, endog meget begejstret feedback. Og alle har spredt det rygte herude, at I kan anbefales!

  Camilla Bentzen, Nokia Denmark
 • Dit arrangement var ubetinget en succes!

  Alle har kun omtalt det som sjovt, anderledes (på en positiv måde), vejen til et godt grin og en fælles oplevelse, som blev vendt under den efterfølgende middag. Du kan derfor skrive endnu et tilfreds firma på dit resumé :0) Mange tak for dit smittende engagement.

  Henriette Terp Schnegelsberg, Receptionist/secretary, Leica Geosystems DK
 • Vi var rigtig glade for arrangementet i går!

  Mange er kommet med positive bemærkninger! Det var fedt at se folk slippe tøjlerne lidt, og give den gas!

  Stine Lorenzen, HR Assistant, Alumeco A/S
 • Kan stadig mærke rytmen og fornemmelsen af samhørighed!

  Tusind tak for i fredags, det var super sjovt og fornøjeligt. Du var rigtig god til at motivere og være medlevende. Resten af aftenen forløb også rigtig godt. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på Stomp forløbet.

  Tanja Myrup, Assistent, Social- og Sundhedsskolen Svendborg
 • En rigtig dejlig afslutning på dagen!

  Dejlig afslutning på vores fælles/faglige dag i afdelingen – og vi har kun fået positiv feedback fra vores kollegaer.

  Jane Rabek Sørensen, Jurist, Jyske Bank
 • Tak for en rigtig god, sjov og inspirerende oplevelse!

  Michael er en meget dygtig og ”smittende” instruktør – stor ros herfra! En helt igennem positiv oplevelse.

  Bettina Brask Cramer, Patent Information Specialist/Patent Administrator, Inspicos A/S
 • Tusinde tak for en super event!

  Jeg har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger – for det var bare for sjovt! Det var lige det, vi havde brug for på det tidspunkt, og rytmen hænger jo ved Jeg håber virkelig at kunne gøre brug af dine talenter en anden god gang.

  Ulrikke Rothe, Telia Sonera
 • Vi var meget tilfredse!

  Der var stor begejstring for dit indslag. Jeg blev mødt af Go’dav, dav, dav mandag morgen – så noget har endda formået at hænge ved så længe.

  Lene Fly, Salgskoordinator, ARC Quality Foods
 • Det var et rigtig godt og morsomt indslag!

  Super godt indslag i vores meget faglige dag, og stemningen var da også høj og mere energifyldt, da vi vendte tilbage til mødelokalet (super, at vi kunne være ude). Flere af deltagerne har spurgt mig om et link til din hjemmeside, så det var absolut en succes, og vores forventninger blev til fulde indfriet.

  Karin Rosenkrands, Biopharm QA T&P, Novo Nordisk A/S
 • Alle forventninger blev til fulde opfyldt!

  Selv de mest skeptiske overfor ”den slags” blev hængende og deltog og trods begyndende aftenkulde, var der stort engagement (– men man kunne heller ikke andet med dit smittende humør og danseglæde). Vi fik også lært et nyt begreb, som blev brugt dagen efter: ”hænderne op og smil – det er sådan, man sælger billetter” – det gælder helt klart også andre steder end i stomp.

  Anita Hjørringgaard, Miljøtekniker, Region Syddanmark