Stomp_Along_Teambuilding_HabenGoods_KIck_Off

Kick Off stomp show – sæt agendaen i et nyt perspektiv

Download info her.

Fyr op under medarbejderne til jeres Kick Off med et spektakulært Gadget Stomp Show. HabenGoods optræder i et overraskende og forrygende sceneshow, der vækker glæde hos alle.

Bestil HabenGoods til jeres arrangement – vi har mange års erfaring med at tilpasse showet til forskellige anledninger, hvor der er brug for latter og underholdning.

Forrygende optræden – crazy comedy & stomp show

Vores Kick Off stomp show ruller sig ud med stor opfindsomhed og et glimt i øjet, når de tre HabenGood’er går i klinch med kloakrør, hjulkapsler og andet skrammel der larmer på den fede måde.


Under showet oplever I hvordan groovy beats og remixed filmmusik kan forvandle skrot til musikalske gadgets med bling effect og shiny performance.

Kick Off show med publikumsdeltagelse

Når HabenGoods sparker døren ind med en overraskende entré til jeres Kick Off, sætter vi stemningen i spil med vores skrotmusik og inviterer publikum indenfor i oplevelsen med større eller mindre interaktion, alt efter hvad der passer til anledningen.

Få et uforpligtende tilbud på Stomp.

Vi optræder til Kick Offs, hvor som helst og når som helst, med korte, underholdende stomp shows. Showet afvikles med tre performere og varer 5-30 minutter. Alt efter opgavens størrelse, karakter og location vil der være varierende krav til lys, lyd og scenefaciliteter.

Pris for Kick Off show ligger på 15.000-20.000 kr. inklusiv transport i Danmark. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave. Vi står klar til at imponere dine medarbejdere!

Få hele historien om HabenGoods.