Musikalsk teambuilding er en event, der styrker jeres team!

Teambuilding kan anvendes med en lang række formål. Der kan fra topledelsen være ønske om at fremme eller styrke en bestemt kultur i virksomheden. Vi har også medvirket til teambuildings, hvor formålet har været at øge kendskabet til nye produkter og processer. Ligesom formålet kan være forskelligt, kan deltagerantallet også variere voldsomt. Vi har arrangeret events for meget små grupper, og i den anden ende af skalaen har vi sikret underholdning for flere tusinde ved meget store events. Uanset formålet og antallet af deltagere, så vil vi altid gribe en teambuilding-aktivitet individuelt an, netop for at sikre, at vi på bedst mulig vis støtter op om formålet.

Der er dog fællestræk ved de teambuildings vi deltager i. Vores omdrejningspunkt er altid musikalsk, og det er utraditionelt. Vi sætter er ære i at hjælpe organisationer, med at stimulere arbejdsfællesskabet på en sjov og utraditionel måde.

Stomp Along er specialiseret i at arrangere musikalsk teambuilding, der ryster deltagerne sammen på en overraskende, udfordrende og underholdende måde – uden risiko for liv eller lemmer. Vi arrangerer teambuilding i hele landet, og som referencerne viser, har vi afholdt utallige teambuildingaktiviteter i både København, Århus og Odense.

Musikalske team events med entusiasme og team spirit

Når jeres medarbejdere optræder i deres helt egen stomp event, så sker det med simple midler og stor kreativitet. Vi hjælper medarbejderne til at anvende redskaber fra hverdagen som koste, spande, regnvandstønder og meget andet. På forbløffende kort tid bliver alle redskaberne anvendt som instrumenter og dansepartnere til swingende stomp musik.

Processen bringer deltagernes X-faktor i spil, og teambuildingen kulminerer i et intenst live show, der sætter fokus på motivation, entusiasme og holdånd.

Vores kunder er vores kvalitetsstempel

Der er mange udbydere på markedet, der kappes om virksomhedernes gunst, når det kommer til teambuilding. Vi er stolte over at virksomheder som blandt andet LEGO, Nokia, DGI-byen, Novo Nordisk, Jyske Bank samt flere kommuner alle har valgt at arbejde sammen med Stomp Along, når deres medarbejdere skal underholdes eller udvikles til stærkere teams.

Tilpasset musikalsk teambuilding

Stomp Along er specialist i musikalske team events, der er tilpasset den enkelte virksomhed. Jeres ønsker og behov danner udgangspunkt for tilrettelæggelsen af teambuilding arrangementet.

Stomp kan bruges i alle events, og er en fælles aktivitet, hvor alle kan være med, og som samler gruppen. Samtidig er Stomp team events meget relevante for langt de fleste faglige agendaer – det handler nemlig om samarbejde.

En musikalsk teambuilding med Stomp Along bruger almindelige rekvisitter fra hverdagen til at skabe musik med overraskende lyde, rytmer og bevægelser. Deltagerne frigøres og mærker deres potentiale – det uventede ved en stomp event, bringer dem ud af kontekst og åbner op for kreativiteten og energien.

Få et uforpligtende tilbud på en musikalsk teambuilding med Stomp Along

Stomp Along tilbyder en række koncepter for musikalsk teambuilding og team events, der hver især matcher forskellige virksomhedskulturer, og hvor alle kan deltage. Vores tilbud tager altid afsæt i de aktuelle ønsker og behov. Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud på jeres næste musikalske team event så ring til Per på 40 92 37 88. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.