Teambuilding med X-faktor!

Stomp Along Battle – Hvilket team er bedst?

Har I brug for underholdning, hvor medarbejderne har en vigtig rolle i at skabe den optimale oplevelse for dem selv og hinanden? Så er det vores Stomp Along Battle, der skal bookes.

Stomp Along Battle har været benyttet af mere end 1000 virksomheder i hele landet. Hos Stomp Along har vi derfor stor erfaring med at samle deltagerne om en fælles aktivitet, hvor der er plads til et godt grin sammen med ens kollegaer. Stomp Along Battle kan anvendes i forbindelse med både teambuildings, konferencer og andre former for musikalsk underholdning.

Med Stomp Along Battle er der garanti for, at alle giver slip. Deltagerne får afprøvet nye grænser i forhold til at slippe sit indre løs sammen med alle ens kollegaer.

En anden fordel ved en Battle teambuilding er, at alle kan være med – store og små, tykke og tynde, direktører og elever. Uanset deltagernes fysiske tilstand kan de alle bidrage til arrangementet. Dermed kan alle bidrage til afdelingens samlede succes!

Ring til Per fra Stomp Along allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan sætte gang i dit arrangement!

kontakt-os-4

Musikalsk teambuilding med entusiasme og team spirit

Når jeres medarbejdere giver den gas i vores Stomp Along Battle, sker det med simple midler og stor kreativitet. Vi hjælper medarbejderne med at anvende redskaber fra hverdagen. Det kan være både koste, spande, regnvandstønder og meget andet. På forbløffende kort tid bliver alle redskaberne anvendt som instrumenter og dansepartnere til swingende Stomp musik. Vi medbringer alle de nødvendige remedier.

Processen bringer deltagernes X-faktor i spil, og teambuildingen kulminerer i en intens battle, der sætter fokus på motivation, entusiasme og holdånd.

Vores kunder er vores kvalitetsstempel

Der er mange udbydere på markedet, der kappes om virksomhedernes gunst, når det kommer til teambuilding.

Vi er stolte over at virksomheder som blandt andet LEGONokiaDGI-byenNovo NordiskJyske Bank samt flere kommuner alle har valgt at arbejde sammen med Stomp Along, når deres medarbejdere skal underholdes eller udvikles til stærkere teams.

teambuilding med musikalsk konkurrenceelement

Programmet

Stomp Along Battle kan anvendes med en lang række formål. Når I booker os, har vi altid en indledende dialog om, hvad vores battle skal understøtte. Der kan være ønske om at fremme eller styrke en bestemt kultur i virksomheden. Det kan være, formålet er at øge kendskabet til nye produkter og processer. Men det kan også være en sjov afslutning på et forløb, hvor medarbejderne får lov at slå sig løs og kæmpe mod hinanden musikalsk.

Ligesom formålet kan være forskelligt, kan deltagerantallet også variere. Vil I arrangere en klassisk Stomp Along Battle sammen med os, anbefaler vi deltagerantal fra 20 – 100. Selv om formål og deltagerantal kan variere, er der er fællestræk ved de teambuildings, vi er med til at arrangere. Vores omdrejningspunkt er altid musikalsk. Vores tilgang er altid utraditionel.

Vi sætter en ære i at hjælpe organisationer, med at stimulere arbejdsfællesskabet på en sjov og utraditionel måde.

Det musikalske event består af fire grupper, som har hver deres rekvisitter, rytmer og lette koreografier. Disse er i samspil med til give eventet både et auditivt og visuelt output.

Deltagerne deles i to hold, som arbejder videre i hver sin boot camp. I hvert hold får fantasien frit løb, og hvert hold skal ved fælles indsats skabe et Battle Shows. Holdene skal med de to Battle Shows dyste om priser i de forskellige kategorier.

De to hold mødes til sidst i finalen, hvor der battles på livet løs for at sikre flest mulige priser til sit hold.

Deltagerne scorer point for deres særlige performance eller teamindsats i finaleshowet, hvor der dystes på alt, hvad der byder sig af skæve, sjove, musikalske og personlige fortolkninger.

Afvikling af Stomp Along BATTLE

  • Deltagere: 20 –100 / Varighed: ca. 2 – 2½ time
  • Faciliteter: To lokaler med fri gulvplads, svarende til deltagerantal
  • Det ene lokale skal rumme alle deltagere, det andet kun det halve antal
  • Lokaler, uden lydgener for øvrige tilstedeværende
  • Indendørs / udendørs ved godt vejr
  • Alle kan deltage, med eller uden musikalske forudsætninger
  • Ingen risiko for liv eller lemmer
  • Vi medbringer stomp udstyr

Research
Som led i vores forberedelse ønsker vi en grundig samtale med arrangøren inden arrangementet. På den måde kan vi skræddersy temaer og konkurrencerne, så de på bedst mulig vis understøtter jeres ønske om at skabe positiv forandringer.

Ud fra jeres ønsker planlægger vi forskellige kategorier som for eksempel Fun Fun Fun, Good Vibes, Cool Moves, Hot Solo, Monkey Business, Wild Thing. Under arrangementet kåres der vindere i de forskellige kategorier.

Vi overrækker pokaler til prisvinderne.

Vil du læse yderligere info om Stomp Along Battle, kan du gøre det lige her.